« Takaisin

10-vuotias Ensemble Norma konsertoi naisenergialla

 

Viiden naisen lauluyhtye Ensemble Norma on lyöttäytynyt 10-vuotiskonserttinsa kunniaksi yhteistyöhön Sibelius-lukion tyttökuoron kanssa - tahon, josta kaikki sai alkunsa. Yhtyeen laulajat Virva Immonen, Mirva Soininen, Ida Olsonen, Silja Kulo ja Sini-Maaria Virolainen ovat vierailleet syksyn 2014 mittaan kuoron harjoituksissa ja tuoneet musiikkiaan sen työstettäväksi. Yhtye on myös sovittanut yhden kuorolaisen säveltämän ja sanoittaman kappaleen koko kuoron esitettäväksi. Yhteistyö huipentuu konserttiin Helsingin Musiikkitalossa 4.11.2014.

Sibelius-lukion tyttökuorossa laulava Satu Perjo tallensi tunnelmia konsertin alla - pieniä maistiaisia näet videolta. Konsertti lähetetään myös suorana verkossa osoitteessa www.siba.fi/video 4.11.2014 klo 19.

 

 Ei kommentteja. Ole ensimmäinen

Hae blogin sisällöstä

Tervetuloa Sibelius-Akatemian blogiin!
 

Tässä blogissa kerromme sanoin ja kuvin siitä, mitä tapahtuu Taideyliopiston Sibelius-Akatemian luokkahuoneissa ja käytävillä, arjessa ja juhlassa, ehkäpä joskus jopa konserttilavan takana! Tapaamme ajankohtaisia ihmisiä, jotka omin sanoin kertovat siitä, mitä juuri nyt on meneillään.

Meihin saat yhteyden sähköpostitse osoitteella info (at) siba.fi