« Takaisin

Tervetuloa seuraamaan Sibelius-Akatemian arkea ja juhlaa!

Tässä Kuulolla-blogissa kerromme sanoin ja kuvin muutaman kerran viikossa siitä, mitä tapahtuu Taideyliopiston Sibelius-Akatemian luokkahuoneissa ja käytävillä, arjessa ja juhlassa, ehkäpä joskus jopa konserttilavan takana! Tapaamme ajankohtaisia ihmisiä, jotka omin sanoin kertovat siitä, mitä juuri nyt on meneillään.

Kevään 2014 mittaan tutustumme myös entisiin sibeliusakatemialaisiin. Heidän tarinansa ovat kirjoittaneet Sibelius-Akatemian opiskelijat, jotka osallistuivat syksyllä 2013 järjestettyyn alumnityön mentorointiohjelmaan. Näistä tarinoista selviää, kuinka monipolvinen voi olla paitsi musiikin opiskelijan tie alkumetreiltä ammattilaiseksi, myös kuinka monenlaisiin työtehtäviin musiikin alan yliopistokoulutuksen saanut voi päätyä! Viikon alumnin tapaat aina perjantaisin, ja ensimmäinen heistä on esittelyssä jo tällä viikolla.

Kuulolla sinua pitävät Sibelius-Akatemian viestintätiimin tiedottaja Karoliina Pirkkanen (blogin päätoimittaja), markkinointisuunnittelija Johanna Laitinen sekä viestintäsihteeri Noora Mäntyranta.

Tervetuloa matkaan!

Voit ehdottaa meille myös aihetta josta haluaisit meidän bloggaavan ja antaa mielellään myös palautetta. Lähetä sähköpostia otsikolla ”Kuulolla” osoitteeseen info@siba.fi!Ei kommentteja. Ole ensimmäinen

Hae blogin sisällöstä

Tervetuloa Sibelius-Akatemian blogiin!
 

Tässä blogissa kerromme sanoin ja kuvin siitä, mitä tapahtuu Taideyliopiston Sibelius-Akatemian luokkahuoneissa ja käytävillä, arjessa ja juhlassa, ehkäpä joskus jopa konserttilavan takana! Tapaamme ajankohtaisia ihmisiä, jotka omin sanoin kertovat siitä, mitä juuri nyt on meneillään.

Meihin saat yhteyden sähköpostitse osoitteella info (at) siba.fi